Cere mai multe detalii
 

 

Revin in atentia dumneavoastra cu informatii despre cea de-a 5a editie a Taberelor Coolturale BookLand! Anul acesta vom vizita 2 tari (Irlanda si Suedia) iar in Romania vom poposi in 3 zone minunate, pline de frumusete si istorie. Aici aveti prezentarea detaliata, alaturi de scurte video-uri si poze din editiile anterioare.

Copiii care au participat pana acum au fost placut impresionati si abia asteapta sa isi revada prietenii iar noi ne bucuram ca am reusit sa cream un eveniment aparte, asigurandu-va ca aceasta este preocuparea noastra permanenta: sa le oferim experiente unice, sa ii invatam lucruri utile si sa le facilitam intalniri inspirationale cu oameni minunati.

Avem si o oferta tip EARLY BOOKING (pana la 28 Feb) sau de GRUP 3+1 Gratis (pana la 31 Mai), ambele insemnand 25% reducere

 

 

Cere mai multe detalii
Cere mai multe detalii
Cere mai multe detalii
Cere mai multe detalii
Cere mai multe detalii
 

 

Asadar, ii asteptam cu drag pe copiii cuminti si isteti (7-18 ani), care merita sa fie rasplatiti pentru rezultatele bune la invatatura (si nu numai)!

Si, desi suntem deja in luna Dragostei, permiteti-mi sa va urez un An Nou plin de bunastare si sanatate!

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând timp de 3 ani peste 40 orase. Librăria online www.book-land.ro si Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferințe practice pentru tineri BookLand Evolution și site-ul www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.

Logo TRIO

031 22 55 102
tabara@book-land.ro