Hai in taberele coolturale Bookland!

Descopera Ambasadorii BookLand!

Cauti idei pentru dezvoltare?

Recomandarile noastre

Conferintele Educationale Bookland

Testimoniale Speakeri

Cum ar fi să primeşti nemijlocit sfatul unui om de succes, pe care să-l admiri, dar pe care nu ai avut încă şansa să-l întâlneşti faţă în faţă?” 

„Indrăgostește-te! Apasă accelerația sufletului de câte ori poți. Trăiește orice cu pasiune: meciurile de handbal, competițiile, cursele. Când crești, îți vei pune filtre care vor diminua emoțiile…sentimentele…trăirile.”
Dani Otil
Prezentator TV
„Va astept la BookLand in fiecare oras, in fiecare saptamana, pentru a cunoaste oameni care au reusit. Iar baza dezvoltarii lor este CARTEA!”
Mihaela Tatu
Speaker, Trainer, Om de Televiziune
„Viitorul nostru, al tuturor, indiferent ca suntem tineri sau varstnici, se bazeaza pe cunostintele acumulate de cei tineri. Ei sunt cei care gestioneaza informatiile primite si nu cei care le ofera. Asadar cel mai mult conteaza, din punctul meu de vedere, ca dascalii ori parintii care-i indruma pe cei tineri sa le fie prieteni! ”
Horia Varlan
Bucatar profesionist
Trebuie să te vinzi bine și să ai cultură generală. Ca să poți să faci ce ți-ai propus, ai nevoie de încredere, pentru că tot timpul te vei afla într-o fază de start-up cu tine însăți/însuți și te vei descoperi cu fiecare etapă. Tot timpul poți mai mult!
Vasile Calofir
Actor
0
Conferinte practice pentru tineri anual
0
Speakeri care te inspira si te motiveaza.
0
Orase care gazduiesc povesti de succes.

Prezentare

Conferintele BookLand Evolution au ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze.

Credem in tineri si in puterea
lor de a schimba fata Romaniei!

Multumim partenerilor!

Close Menu