Hai in taberele coolturale Bookland!

PARTENERI LOCALI

Orarul Evenimentelor BookLand din 19 03 2020 - (Centrul Cultural Reduta)

Program Brasov

Speakerii Conferintelor BookLand din Brasov - 19 03 2020

poze_speakeri_1. Carmina Trâmbițaș Vakulovski

"Copiii de azi sunt mult mai bine ancorați în realitate, dar cu fiecare generație îi văd mai puțin răbdători și mai puțin dispuși să depună efort pentru a obține ceva. E cumva de înțeles, deoarece ei reprezintă o microsocietate, reflectă viața pe care o duc azi părinții lor: totul se derulează în grabă, într-o continuă luptă pentru existență și cu tendința de a obține cât mai mult, cu efort cât mai puțin."

Carmina Trâmbițaș Vakulovski

-

Profesor, Consilier, Formator pentru cadre didactice

poze_speakeri_4. Steffen Schlandt

"Muzica poate fi citită, analizată și interpretată - dar ea deschide mai ales ușa spre trăirile interioare, amplifică sau schimbă stările noastre. Vă invit să pătrundem dincolo de stratul optic și să ajungem în imaginativ."

Steffen Schlandt

-

Organist

poze_speakeri_6. Radu Dascălu

"Încă din adolescență mi-am dorit să devin criminalist, mânat fiind de o dorință puternică de a instaura dreptatea. Odată ajuns, am constatat că dreptatea fără adevăr este șchioapă, iar adevărul fără dreptate este mut. Așa că am început să caut adevărul, dar pe măsură ce-l căutam se nășteau primele îndoieli. Niciodată nu am mai fost sigur de adevăr, dar niciodată nu am încetat să-l caut.  L-am căutat peste tot... în cărți, în filme, în muzică, în sclipirea stelelor,  în cenușa morților, în veninul șerpilor sau  în nisipul deșertului. Dar de cele mai multe ori l-am găsit în oamenii de lângă mine... cărții vii care încă mai păstrează moștenirea culturală a acestui neam."

Radu Dascălu

-

Criminalist

poze_speakeri_2. Valentin Bărbat

" Dacă era SIMPLU, făcea ORICINE!"

Valentin Bărbat

-

Tipograf@Tipografia

poze_speakeri_3. Petronela Rotar

 "Este prima dată în viața mea când sunt fericită. Fericirea nu înseamnă o exuberanţă continuă de dimineață până seara, inimioare și nori roz, pufoși. Fericirirea înseamnă să fii în acord cu tine și inclusiv să îți dai voie să trăiești emoții care sunt catalogate drept negative. Fericirea înseamnă să nu-ți fie frică de frică!"

Petronela Rotar

-

Scriitoare

poze_speakeri_5. Dan Burlac

 "Sunt foarte multe lucruri legate de munte pe care trebuie să le învățam, să le promovăm și să le arătăm un pic mai bine. Avem nevoie de un nivel de cultură și educație montană care să ne permită să înțelegem muntele, să-l respectăm, să-l apărăm și să facem tot ceea ce putem ca să-i dăm înapoi muntelui ceva din ceea ce ne dă el."

Dan Burlac

-

Producător film, Președinte Alpin Film Festival.

poze_speakeri_7. Ionuț Zincă

"Fiecare persoană este unică, mulți încearcă să copieze ce văd în jur și acest efect de turmă omoară acest bun de neprețuit al fiecărui individ în parte. Mulți visează la averi, mașini și alte bunuri de valoare însă uită de fericirea lor, pierd controlul asupra lucrurilor care îi făceau fericiți și ajung simple marionete ale sistemului. Nu uitați să visați și să urmăriți acele vise!"

Ionuț Zincă

-

Sportiv

Close Menu