Conferintele BookLand Evolution din Ploiesti si Brasov se vor reprograma. Revenim cu vesti!

Detalii Conferinte

BookLand structurat pe orase

Mai jos regasiti speakerii, programul si toate detaliile conferintelor.

Despre conferinte

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor si in spatiul lor de socializare si recreere prin organizarea celei mai de amploare Caravane nationale de carte, activă ˜600 zile, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile in resedintele din 40 judete.

De 7 ani intalnim prin intermediul Conferintelor BookLand Evolution 1 milion liceeni si studenti din 25 orase, incurajand dezvoltarea lor personala, ajutati de cei 200 speakeri care ni se alatura anual.

Conferintele au loc in fiecare miercuri/joi, in intervalul orar 09:30-13:00. In fiecare oras sunt prezenti 7 speakeri diferiti (peste 200 VIP pe durata celor 26 zile de conferinta). Estimam prezenta a peste 20,000 liceeni + studenti in 2020.

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Traseul Conferintelor Bookland Evolution 2020

Inscrie-te la conferintele BookLand

TE ASTEPTAM LA CONFERINTELE BOOKLAND!

Close Menu