Hai in taberele coolturale Bookland!

Impreuna pentru educatie

Rezultatele scolare ale elevilor nostri sunt in scadere si din cauza situatiei in care se afla institutiile de invatamant care nu le faciliteaza conditiile necesare pentru a face performanta. Astfel ca Asociatia BookLand a decis sa isi extinda aria de interes si inspre scolile din zonele defavorizate, sprijinindu-le in atragerea de sponsori pentru renovare!

Am  lansat o campanie umanitara in care am invitat companiile sa contribuie cu materiale de constructii, echipamente IT, mobilier, recuzita scolara si sume de bani. Printre brandurile care au raspuns afirmativ se numara WiproErste, Romstal, Radox, Barlinek, Larex-IR,  Bilka, Velux, Policolor, Lotus, Benq, Hirsch Porozell, Roel, Marvicon, Dotari Scolare, MGT, Niko Ploiesti, Ceramicas, Izoterma, Cumpana, SIniat, Rg Design, Asevi,  MTM Constructii, Leroy Merlin, Kober, Abd, Enache Morarit, Trionec, Magtomvic, Itacon, Trutzi, Rikora, RoStar, Ina Ferestre, AvSound, Tim-Group, Midarchim, Best Distribution  (iar lista va fi completata si cu alte nume). Impreuna vom asigura conditii decente de dezvoltare prin educatie, ca mai apoi sa putem avea asteptari de la tinerii romani!

Va invitam sa va alaturati cauzei noastre si sa DONATI orice suma pentru renovarea cat mai multor scoli in zonele rurale!

Brand-uri partenere

Close Menu