Hai in taberele coolturale Bookland!

PARTENERI LOCALI

Orarul Evenimentelor BookLand din 12 03 2020 - (Palatul Culturii - Sala Marea Unire)

Program Ploiesti

Speakerii Conferintelor BookLand din Ploiesti - 12 03 2020

poze_speakeri_1. Marilena Graur

"Pășind pe calea rațiunii și a sentimentelor am reușit, după numeroase cursuri și cărți citite, schimbări personale de perspectivă și mentalitate, să-mi formulez misiunea personală: să fiu un om care, cu bunătate și compasiune, își pune potențialul, competențele și cunoștințele în beneficiul oamenilor din jurul său pentru a crea o viață cu sens, plină de iubire și bucurie. Ca dascăl și leader, cred în conceptul de școală care învață, ce poate fi făcută indispensabilă și creativă în mod durabil prin orientarea tuturor, copii și adulți, spre învățare și cooperare."

Marilena Graur

-

Mamă, profesor de fizică, leader de școală, changemaker

poze_speakeri_3.Ana Lucreţia Nedelcu

"Gândeşte global, acţionează local! Un interes pentru mersul lumii per ansamblu, o gândire deschisă care are capacitatea de a face conexiuni între domenii, popoare şi naţiuni, ne pot conecta iniţiativele locale la un bine extins, ne pot conecta cu oameni din alte colţuri ale lumii care poate că luptă pentru aceleaşi principii, idealuri şi viziuni. 'If you can`t beat it, use it', cum ar spune un tânăr din mileniul III care şi-a dat seama că fiecare obstacol pe care-l întâmpină în viaţă poate reprezenta o piesă de puzzle în construcţia Sinelui şi a comunităţii din care face parte. Deoarece atunci când spui 'tânăr', spui Schimbare, Viziune, Autenticitate. Adaugi plus valoare acelei verigi existenţiale prin care gândirea globală cu acţiune locală şi obstacolele neprevăzute reprezintă modul prin care poţi construi indivizi noi, în societăţi noi, cu noi perspective de dezvoltare aliniate la tranziţia actuală."

Ana Lucreţia Nedelcu

-

Președinte Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

poze_speakeri_5. Vlad Mateescu

"Ceea ce faci în viață are ecou în eternitate!"

Vlad Mateescu

-

Director Filarmonica Paul Constantinescu

poze_speakeri_2. Catalin Stoica

"Încă nu am descoperit o problemă fără rezolvare și nu cred că există 'suficient de bine'. Întotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am și născut: ca să învățăm și să evoluăm în mod real, constant, cu succes! Fără să fim perfecționiști, căci asta e o boală, nu o calitate. Iubesc oamenii! Și iubesc să văd cum cad limitele, una câte una! Ne auzim în fiecare seară de luni, pe Digi FM, în emisiunea 'Academia de Bine'. Cu dezvoltare, nu zgomot. Cu solutii, nu polemici. Hai Sus!"

Catalin Stoica

-

Profiler & Coach Academia de Bine

poze_speakeri_4. John Cristea

"Să fiu sincer cu mine! Ahhh, urăsc să nu mă plac tot timpul! Am fost învățat să mă simt bine în pielea mea, doar că acest joc al sincerității m-a lăsat pe drumuri! Nu există intersecții, doar un semafor blocat pe roșu pe care nu trec până nu termin introspecția. Presupun că verdele apare doar după ce-mi recunoc greșelile și promit să nu le mai repet."

John Cristea

-

Realizator emisiune "Generatia lui John"

poze_speakeri_6. Iulian Serban

''Cărțile sunt, alături de oamenii care ne inspiră, adevarate instrumente pe care le putem folosi pentru a ne dezvolta. Bucuria cititului aduce de fiecare dată mii de alte clipe, pline de bucurie."

Iulian Serban

-

Presedinte Asociatia Start Now

poze_speakeri_7. Mihail Karaghiaur

"Toată viața e un antrenament. Alergi tot timpul și uneori, mai faci și exerciții în timp ce alergi, ca să fie mai interesant."

Mihail Karaghiaur

-

Profesor

Close Menu