Conferintele BookLand Evolution din Ploiesti si Brasov se vor reprograma. Revenim cu vesti!

Renovare Scoli

Impreuna pentru educatie

Rezultatele scolare ale elevilor nostri sunt in scadere si din cauza situatiei in care se afla institutiile de invatamant care nu le faciliteaza conditiile necesare pentru a face performanta. Astfel ca Asociatia BookLand a decis sa isi extinda aria de interes si inspre scolile din zonele defavorizate, sprijinindu-le in atragerea de sponsori pentru renovare!

Am  lansat o campanie umanitara in care am invitat companiile sa contribuie cu materiale de constructii, echipamente IT, mobilier, recuzita scolara si sume de bani. Printre brandurile care au raspuns afirmativ se numara WiproErste, Romstal, Radox, Barlinek, Bilka, Velux, Policolor,  Lotus Ceramicas, Larex-IR, Izoterma, Roel, Marvicon, Dotari Scolare, MGT, Benq, Hirsch Porozell, Cumpana, SIniat, Rg Design, Asevi, Niko Ploiesti, MTM Constructii, Leroy Merlin, Kober, Abd, Enache Morarit (iar lista va fi completata si cu alte nume). Impreuna vom asigura conditii decente de dezvoltare prin educatie, ca mai apoi sa putem avea asteptari de la tinerii romani!

Va invitam sa va alaturati cauzei noastre si sa DONATI orice suma pentru renovarea cat mai multor scoli in zonele rurale!

Brand-uri partenere

Scoli calificate pentru renovare in 2020

PROIECT DE RENOVARE SCOLI IN MEDIUL RURAL

Botosani

BOTOSANI

Scoala Gimnaziala nr. 1 Mileanca

In toata incinta scolii sunt prezente mucegaiul si igrasia. Este necesara igenizarea si zugravirea peretilor. Dotarile sanitare sunt foarte deteriorate si incomplete, neigenice, ceea ce pune in pericol sanatatea copiilor. Calculatoarele din laborator sunt depasite fizic si moral si sunt intr-un numar foarte mic comparativ cu numarul copiilor. 

buzau

BUZAU

SCOALA DIN COMUNA SAHATENI

Are toaleta in curtea scolii unde grupul sanitar nu are dotarile corespunzatoare si igienice. Este necesara amenajarea toaletelor in incinta scolii. Copii au nevoie de carti, dictionare, enciclopedii, tabla interactiva, calculatoare mai performante.

Giurgiu

GIURGIU

Scoala Sadina din Roata de Jos

Laboratorul de informatica este incomplet utilat cu calculatoare, este nevoie stringenta de material didactic, carti de beletristica si din bibliografia scolara cu titluri noi pentru dotarea bibliotecii scolii. De asemenea, mobilierul scolar si parchetul din clasele de curs sunt vechi si extrem de uzate.

Mehedinti

MEHEDINTI

Scoala din Livezile

Are nevoie de reparatia acoperisului. Momentan, cand ploua, apa se infiltreaza prin crapaturile din acoperis in clase. Este nevoie de asemenea de zugravit clasele, de schimbat parchetul, copii au nevoie de dotari: mobilier scolar, dulapuri, table, obiecte sanitare in toalete deoarece dotarile existente sunt intr-o stare avansata de degradare.

Neamt

NEAMT

Scoala din comuna Tibucani

Are nevoie sa ii fie schimbat parchetul din majoritatea incaperilor scolii, acesta este foarte deteriorat. Toaletele trebuie dotate cu obiecte sanitare. Cele existente sunt incomplete, deteriorate improprii utilizarii de catre copii.   

OLT

OLT

Scoala Vulturesti din comuna Dienci

Scoala calificata pentru a fi renovata are nevoie de parchet deoarece parchetul existent este intr-o stare avansata de degradare, peretii claselor trebuie zugraviti, tamplaria este veche si deteriorata. Dotarile sunt putine sau inexistente. Copii au nevoie de table scolare, videoproiectoare, imprimanta deoarece acestea nu exista.

Teleorman

TELEORMAN

Scoala din Putineiu

Nu a beneficiat in ultimii 10 ani de reabilitare interioara, lucrarile efectuate fiind doar de igienizare. Parchetul din salile de clasa este vechi si deteriorat. Peretii si tavanele salilor de clasa se macina, sunt umflati si la o noua zugravire risca sa se desprinda bucati din ele. Dulapurile din salile de clase sunt vechi de zeci de ani si necesita inlocuire fiind deteriorate si improprii. Grupurile sanitare sunt in curtea scolii la o distanta de aproximativ 200m de cladire.

Vaslui

VASLUI

Scoala din Hurdugi

La scoala din Hurdugi, laboratorul de informatica este impropriu dotat, calculatoarele sunt foarte vechi, aproape neutilizabile, peretii, parchetul extrem de deteriorate, echipamentele de baza (imprimante lipsesc). Conditiile descrise sunt improprii pentru un act educational cel putin normal.

Vrancea

VRANCEA

Scoala Gura Calitei

Are aceleasi dotari de zeci de ani.Parchet foarte vechi si deteriorat, peretii trebuie zugraviti, tamplaria este foarte veche si a devenit nefunctionala. Copii au nevoie de table, dulapuri, calculatoare, bancute scolare pentru a putea sa invete intr-un mediu decent.

Suceava

SUCEAVA

Scoala din comuna Baia

Trebuie adusa la viata prin zugravirea peretilor, schimbul parchetului in clasele de curs, a tamplariei. Obiectele din clase de asemenea trebuie inlocuite cu unele functionale: calculatoare, dulapuri, mobilier scolar.

Impreuna construim oameni!

Visul nostru, al Echipei BooKLand, de a reda copiilor din mediul rural bucuria de a invata intr-un mediu prietenos cu dotari moderne care sa faca din actul educational o incantare si o experienta de neuitat, a prins viata. Educatia trebuie sa fie o necesitate si nu un lux. Credem in forta de schimbare in bine a societatii noastre prin educatia tinerilor si credem in egalitatea in drepturi pentru toti copiii. Am adus un suflu nou pentru scolile din SOHATU si PROGRESU din judetul Calarasi dotandu-le cu: 3 centrale termice, 25 de calorifere, 4 usi termopan, 4 table triptice, 30 bancute scolare cu scaune, 4 dozatoare de apa potabila, conexiuni la Internet, 14 jaluzele verticale, montaj parchet in 3 Sali de curs, peste 170m2, 2 videoproiectoare cu suporturile aferente, 2 ecrane de proiectie, material didactic: peste 555 de carti. Toate au fost posibile gratie partenerilor nostri, carora le multumim!  

Si nu ne oprim aici. Povestea merge mai departe cu noi capitole ambitioase: 10 scoli renovate in 2020!

Fii si tu parte la schimbare!

15 09 2019

Scolile gimnaziale "Sohatu" si "Progresu"
din Judetul Calarasi

Dotare cu: 3 centrale termice, 25 de calorifere, 4 usi termopan, 4 table triptice, 30 bancute scolare cu scaune, 4 dozatoare de apa potabila, conexiuni la Internet, 14 jaluzele verticale, montaj parchet in 3 Sali de curs, peste 170m2, 2 videoproiectoare cu suporturile aferente, 2 ecrane de proiectie, material didactic: peste 555 de carti.

Scoala Progresu

Scoala Sohatu

07 11 2018

Scoala Gimnaziala "Matei Basarab" Comuna Brebu, Judetul Prahova

Laborator de Informatica dotat cu 10 desktop-uri licentiate si scaune.

Close Menu