Hai in taberele coolturale Bookland!

IMPREUNA CONSTRUIM OAMENI!

PROIECT DE RENOVARE SCOLI IN MEDIUL RURAL - SCOALA DIN COMUNA PROGRESU, JUDETUL CALARASI

Scoala Gimnaziala PROGRESU

Visul nostru, al Echipei BooKLand, de a reda copiilor din mediul rural bucuria de a invata intr-un mediu prietenos cu dotari moderne care sa faca din actul educational o incantare si o experienta de neuitat, a prins viata. Educatia trebuie sa fie o necesitate si nu un lux. Credem in forta de schimbare in bine a societatii noastre prin educatia tinerilor si credem in egalitatea in drepturi pentru toti copiii. Am adus un suflu nou pentru scolile din SOHATU si PROGRESU din judetul Calarasi dotandu-le cu: 3 centrale termice, 25 de calorifere, 4 usi termopan, 4 table triptice, 30 bancute scolare cu scaune, 4 dozatoare de apa potabila, conexiuni la Internet, 14 jaluzele verticale, montaj parchet in 3 Sali de curs, peste 170m2, 2 videoproiectoare cu suporturile aferente, 2 ecrane de proiectie, material didactic: peste 555 de carti. Toate au fost posibile gratie partenerilor nostri, carora le multumim!  

Si nu ne oprim aici. Povestea merge mai departe cu noi capitole ambitioase: 10 scoli renovate in 2020!

Fii si tu parte la schimbare!

Dotare cu: 3 centrale termice, 25 de calorifere, 4 usi termopan, 4 table triptice, 30 bancute scolare cu scaune, 4 dozatoare de apa potabila, conexiuni la Internet, 14 jaluzele verticale, montaj parchet in 3 Sali de curs, peste 170m2, 2 videoproiectoare cu suporturile aferente, 2 ecrane de proiectie, material didactic: peste 555 de carti.

15 09 2019

Testimonial

Sed ea delectus senserit forensibus, vis dicant eirmod eripuit id. Altera deseruisse voluptatum id est, eu consul discere interpretaris nec. Per autem iracundia ea, cu nec tota aeque aliquid.

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

Close Menu