Hai in taberele coolturale Bookland!

Scoli renovarte in 2018-2020

PROIECT DE RENOVARE SCOLI IN MEDIUL RURAL

2018_1107_14485400

PRAHOVA

Scoala Gimnaziala "Matei Basarab"

Laborator de Informatica dotat cu 10 desktop-uri licentiate si scaune.

IMG-20200122-WA0019

CALARASI

Scoala Gimnaziala DIN COMUNA Sohatu

Are toaleta in curtea scolii unde grupul sanitar nu are dotarile corespunzatoare si igienice. Este necesara amenajarea toaletelor in incinta scolii. Copii au nevoie de carti, dictionare, enciclopedii, tabla interactiva, calculatoare mai performante.

IMG-20200207-WA0000

CALARASI

Scoala Gimnaziala din Progresu

Laboratorul de informatica este incomplet utilat cu calculatoare, este nevoie stringenta de material didactic, carti de beletristica si din bibliografia scolara cu titluri noi pentru dotarea bibliotecii scolii. De asemenea, mobilierul scolar si parchetul din clasele de curs sunt vechi si extrem de uzate.

Scoli calificate pentru renovare in 2020

PROIECT DE RENOVARE SCOLI IN MEDIUL RURAL

Botosani

BOTOSANI

Scoala Gimnaziala nr. 1 Mileanca

In toata incinta scolii sunt prezente mucegaiul si igrasia. Este necesara igenizarea si zugravirea peretilor. Dotarile sanitare sunt foarte deteriorate si incomplete, neigenice, ceea ce pune in pericol sanatatea copiilor. Calculatoarele din laborator sunt depasite fizic si moral si sunt intr-un numar foarte mic comparativ cu numarul copiilor. 

buzau

BUZAU

SCOALA DIN COMUNA SAHATENI

Dotare cu: 3 centrale termice, 25 de calorifere, 4 usi termopan, 4 table triptice, 30 bancute scolare cu scaune, 4 dozatoare de apa potabila, conexiuni la Internet, 14 jaluzele verticale, montaj parchet in 3 Sali de curs, peste 170m2, 2 videoproiectoare cu suporturile aferente, 2 ecrane de proiectie, material didactic: peste 555 de carti.

Giurgiu

GIURGIU

Scoala Sadina din Roata de Jos

Dotare cu: 3 centrale termice, 25 de calorifere, 4 usi termopan, 4 table triptice, 30 bancute scolare cu scaune, 4 dozatoare de apa potabila, conexiuni la Internet, 14 jaluzele verticale, montaj parchet in 3 Sali de curs, peste 170m2, 2 videoproiectoare cu suporturile aferente, 2 ecrane de proiectie, material didactic: peste 555 de carti.

Mehedinti

MEHEDINTI

Scoala din Livezile

Are nevoie de reparatia acoperisului. Momentan, cand ploua, apa se infiltreaza prin crapaturile din acoperis in clase. Este nevoie de asemenea de zugravit clasele, de schimbat parchetul, copii au nevoie de dotari: mobilier scolar, dulapuri, table, obiecte sanitare in toalete deoarece dotarile existente sunt intr-o stare avansata de degradare.

Neamt

NEAMT

Scoala din comuna Tibucani

Are nevoie sa ii fie schimbat parchetul din majoritatea incaperilor scolii, acesta este foarte deteriorat. Toaletele trebuie dotate cu obiecte sanitare. Cele existente sunt incomplete, deteriorate improprii utilizarii de catre copii.   

OLT

OLT

Scoala Vulturesti din comuna Dienci

Scoala calificata pentru a fi renovata are nevoie de parchet deoarece parchetul existent este intr-o stare avansata de degradare, peretii claselor trebuie zugraviti, tamplaria este veche si deteriorata. Dotarile sunt putine sau inexistente. Copii au nevoie de table scolare, videoproiectoare, imprimanta deoarece acestea nu exista.

Teleorman

TELEORMAN

Scoala din Putineiu

Nu a beneficiat in ultimii 10 ani de reabilitare interioara, lucrarile efectuate fiind doar de igienizare. Parchetul din salile de clasa este vechi si deteriorat. Peretii si tavanele salilor de clasa se macina, sunt umflati si la o noua zugravire risca sa se desprinda bucati din ele. Dulapurile din salile de clase sunt vechi de zeci de ani si necesita inlocuire fiind deteriorate si improprii. Grupurile sanitare sunt in curtea scolii la o distanta de aproximativ 200m de cladire.

Vaslui

VASLUI

Scoala din Hurdugi

La scoala din Hurdugi, laboratorul de informatica este impropriu dotat, calculatoarele sunt foarte vechi, aproape neutilizabile, peretii, parchetul extrem de deteriorate, echipamentele de baza (imprimante lipsesc). Conditiile descrise sunt improprii pentru un act educational cel putin normal.

Vrancea

VRANCEA

Scoala Gura Calitei

Are aceleasi dotari de zeci de ani.Parchet foarte vechi si deteriorat, peretii trebuie zugraviti, tamplaria este foarte veche si a devenit nefunctionala. Copii au nevoie de table, dulapuri, calculatoare, bancute scolare pentru a putea sa invete intr-un mediu decent.

Suceava

SUCEAVA

Scoala din comuna Baia

Trebuie adusa la viata prin zugravirea peretilor, schimbul parchetului in clasele de curs, a tamplariei. Obiectele din clase de asemenea trebuie inlocuite cu unele functionale: calculatoare, dulapuri, mobilier scolar.

Close Menu